Reelight magnet lygtesæt RL720 – Kraftig forlygte og blinkende baglygte

Mærke: Reelight
Pris: 399.00 kr.

Varen er på lager – Leveringstid 1-2 dage


button laes mere om produkt - Reelight magnet lygtesæt RL720 - Kraftig forlygte og blinkende baglygte
Anmeldelse af Jan indsendt d. 02/12/2017
Købte 2 stk. I begge sidder kernen i spolen løs, så det larmer meget når magneterne bevæger sig forbi. Muligvis e... - Læs resten af anmeldelsen her.
Anmeldelse af Søren indsendt d. 07/11/2017
Rigtig gode og kraftige lygter. Det var besværligt at montere ledningerne, så det endte med at jeg loddede dem på. Me... - Læs resten af anmeldelsen her.
Anmeldelse af Jan indsendt d. 30/10/2017
Lygterne er rigtig gode. Montering er generel også OK, kræver nok lidt finger- og cykelsnilde. Forlygte forventes monteret på bolt i forgaffel men på tre af vores fire cykler er der ikke en gennemgående bolt her. En forlygte er monteret på en cykelkurv, en er monteret med strips og den sidste måtte jeg selv finde bolt og møtrik til montring. Upraktisk. De tre magneter, der skal sættes fast på eger i baghjul er for smalle, så de ikke kan spænde over to eger på tre af vores cykler. Burde være lidt længere, vel bare 0,5-1 cm så tapperne kom på yderside af to eger. Endelig må jeg give flere ret i at ledningsmontering i magnetboks skulle klares med hun-fladstik i stedet for. De små plastikhætter kan ikke presses ordentlig fast i han-stikkene. Jeg ... - Læs resten af anmeldelsen her.
Anmeldelse af Leif indsendt d. 05/10/2017
Godt og funktionelt lygtesæt. Ledningen fra baglygten er dog lige det korteste, men det værste er modteringen af ledningerne inde i induktionse... - Læs resten af anmeldelsen her.
Anmeldelse af Francois indsendt d. 02/06/2017
Super kvalitet tilen rigtig g... - Læs resten af anmeldelsen her.
Anmeldelse af Knud indsendt d. 06/12/2016
Godt lys både for og bag. Monteringen er ok. Men tilslutningen af ledningerne i boxen er håbl... - Læs resten af anmeldelsen her.
Anmeldelse af Bent indsendt d. 19/11/2016
Jeg kunne godt tænke mig I gjorde det nemmere at montere ledningerne i magneten, for eksempel... - Læs resten af anmeldelsen her.
Anmeldelse af Geir indsendt d. 25/10/2016
Stor stas for 5 åringen med blinkende lys når han sykler til barnehagen. Godt lys som blir sett på la... - Læs resten af anmeldelsen her.
Anmeldelse af Birgit indsendt d. 02/02/2016
Utroligt gode lygter lyser klart og baglygten lyser længe efter man er stoppet, dog er monteringen lidt problematisk at få samlet fire ledninger der skal sættes ind i små huller samtidig med, at der skal skydes 2 plast holdere ind, til at holde ledningerne fast. Det er for besværligt. Lav i stedet et stik, hvor man skal samle ledningerne i og så bagefter sætte stikket i kondensatoren, det vil hjælpe meget. Er rigtig glade for ... - Læs resten af anmeldelsen her.
Anmeldelse af Bernhard indsendt d. 25/01/2016
Super godt lys både for og bag - så man kan se hvor på vejen man kører. Lednings montering virker... - Læs resten af anmeldelsen her.
Anmeldelse af Ole indsendt d. 12/01/2016
hurtigt fremme og virker perfekt - dog er monteringen af ledningerne på manget-spole ikke god - lygtefabrikanten kan gøre det bedre! Tag venligst fat i Reelight - det virker ikke robust! Prisen her er 200 kr under pris ved cykelhand... - Læs resten af anmeldelsen her.
Anmeldelse af Jonas indsendt d. 27/12/2015
Her er der tale om kvalitets lygter, det er der slet ingen tvivl om. Mht. montering syntes jeg ikke det var noget problem som folk antyder, lidt kompliceret, men bevares. Dog syntes jeg ikke jeg har et konstant lys på fo... - Læs resten af anmeldelsen her.
Anmeldelse af Jesper indsendt d. 07/12/2015
Nu har jeg endelig fået den monteret efter alle kunstens regler, men der kommer intet lys. Nu skal jeg bare tage mig sammen til at afmontere det h... - Læs resten af anmeldelsen her.
Anmeldelse af Dennis indsendt d. 12/10/2015
Har før i tiden købt magnetlygterne fra Kvickly af, dem som sidder med lygten nede ved hjulet, men da de ofte gik i stykker pga. deres sårbare position, især overfor cykelstativer, valgte jeg at tage et andet produkt denne gang. Desuden var jeg træt af at jeg ikke kunne se vejen ordentligt, ikke fordi dem fra Kvickly ikke umiddelbart lyste nok, men fordi vinklen er alt for "skarp" fordi lygten sidder så lavt. Valgte disse lygter, fordi at det var konstant lys foran, og blinkende bagved. Da de havde fået fine anmeldelser, og efter at have set en installationsvideo på youtube, faldt valget på RL720. Installationen synes jeg ikke var besværlig, og der var nok strips med som jeg faktisk ikke forventede. Måtte justere "dynamoen" længere væk fra magneterne, da magneterne var så kraftige at de fik hjulet stå stille. Lygterne virker præcis som jeg forventede, o... - Læs resten af anmeldelsen her.
Anmeldelse af Peter indsendt d. 24/07/2015
Formidabelt lygtesæt. Enkel monterings... - Læs resten af anmeldelsen her.
Anmeldelse af Jørgen indsendt d. 08/10/2014
Fint lys. Meeeeen lidt tricky montering. Ikke fo... - Læs resten af anmeldelsen her.
Anmeldelse af Gitte indsendt d. 01/01/2014
Fantastisk lygtesæt, som bare lyser og lyser.....Det er absolut anbefalingsværdigr. Det er dog lidt mere besværligt end andre magnetlygter og tilslutte, da man også skal sætte ledninger fast, men er dog t... - Læs resten af anmeldelsen her.
Anmeldelse af Jan indsendt d. 10/05/2013
Giver et rigtigt godt lys og i en højde så man kan ses og så man kan se vejen foran sig. Monteringen tager et stykke tid og dækslet til magneten gik for mig meget let i stykker. Hvis de... - Læs resten af anmeldelsen her.
Anmeldelse af Arne indsendt d. 10/01/2013
Rigtig godt sæt, men monteringen "dynamoen" går alt, alt for stramt i moteringsbeslaget, selv med... - Læs resten af anmeldelsen her.
Cykelpartner
cykelpartner - Reelight magnet lygtesæt RL720 - Kraftig forlygte og blinkende baglygte
Besøg Butik:
Trustpilot Score
9.6
Anmeldelser
22.000+
CykelExperten
experten logo - Reelight magnet lygtesæt RL720 - Kraftig forlygte og blinkende baglygte
Besøg Butik:
Trustpilot Score
9,0
Anmeldelser
1000+
CykelHjelm
Skærmbillede 2018 10 20 kl. 12.43.36 1 e1540032729852 - Reelight magnet lygtesæt RL720 - Kraftig forlygte og blinkende baglygte
Besøg Butik:
Trustpilot Score
9,5
Anmeldelser
2.500+
Cykel-Lygter.dk
lygter logo - Reelight magnet lygtesæt RL720 - Kraftig forlygte og blinkende baglygte
Besøg Butik:
Trustpilot Score
0
Anmeldelser
0
Pedal Atleten
logo 1 e1535905089896 - Reelight magnet lygtesæt RL720 - Kraftig forlygte og blinkende baglygte
Besøg Butik:
Trustpilot Score
6.4
Anmeldelser
105